Björken i juni

Sommaren har äntligen kommit även till norra Sverige. Tyvärr har det hittills varit en kylig sommar, men ändå. Björken är, liksom allt annat, grön. Nu är det den sedvanliga årliga försommarkombinationen av förväntansfull nedräkning till och hysterisk försöka hinna göra klart allt jobb inför semestern.

******************************************************
IN ENGLISH:

Summer has finally arrived also in northern Sweden. Unfortunately it’s been a chilly summer so far, but still. The birch is, like everything else, green. Now is the traditional yearly early summer combination of expectantly counting down the weeks to and hysterically trying to finish all work duties before my summer vacation.

******************************************************

Fotona är tagna den 11 juni 2023.

Im following a treeKolla även in andra trädföljare på The Squirrelbasket (internationellt).

3 reaktioner till “Björken i juni”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *