Ny stad. Igen.

Jag har nu för andra gången på mindre än ett år flyttat till en ny stad. Bland det första jag gör efter en flytt är att ta kameran och börja leta efter stigar där jag kan hitta något att fotografera. Mitt i vintern är egentligen inte rätt tillfälle att flytta. Allt är mörkt nästan hela tiden och ingen stad visar sig egentligen från sin bästa sida den här tiden på året. Men nu är det som det är…

Det är min nya hemstad Älvsbyn som gömmer sig bakom tallarna. Om man tittar på en karta ligger Älvsbyn inte så mycket bredvid som Piteälven, men i själva verket blockeras vyn mellan centrala Älvsbyn och älven av en stor skogsklädd kulle. Den kulle jag tog bilden ifrån.

ErikaGroth-5742På andra sidan kullen ligger som sagt älven. Med lite öar. Och fast det är nästan nyår verkar det fortfarande vara åtminstone delvis öppet vatten.

ErikaGroth-5726ErikaGroth-5741

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *