Björken i augusti

Södra Sverige verkar mer eller mindre ha spolats bort av stormen Hans om man ska tro nyheterna. Antagligen är det något överdrivet. Hans har till och med varit aktiv i inlandet här uppe. Men här vid Norrbottenskusten har Hans inte synts till. Sensommarvädret har varit som vanligt. Växlande varmt och svalt blandat med vanliga sommarregn. Idag skyndade jag mig ut för att fotografera björken medan det är uppehåll för himlen är täckt av hotande regnmoln. Björken ser i princip likadan ut som förra månaden.

******************************************************
IN ENGLISH:

According to the news Southern Sweden has apparently pretty much been washed away by the storm Hans. Probably an exaggeration . Hans has even been active in the inland areas of Northern Sweden. But out here at the northern coastal area there has been no sign of Hans. The late summer weather has been as usual. Switching between warm and cooler temperatures mixed with the usual summer rains. Today I hurried out to photograph the birch before it starts to rain because the sky is covered in threatening rain clouds. The birch looks pretty much the same as last month.

******************************************************

Fotot är taget den 13 augusti 2023.

Im following a treeKolla även in andra trädföljare på The Squirrelbasket (internationellt).

2 reaktioner till “Björken i augusti”

  1. ” late summer weather has been as usual. Switching between warm and cooler temperatures mixed with the usual summer rains” — similar to here. Also similar—we’re not having the severe weather covered in the news. In fact it’s been a lovely summer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *