Björken i april

I år har vintern i mitt tycke envist klamrat sig fast alldeles för länge. Men de senaste dagarna har temperaturen stigit snabbt och snösmältningen har kommit igång på allvar. De större vägarna har redan mestadels torkat upp. Den mindre gata som går från min lägenhet till björken jag följer i år har däremot så klart förvandlats till en mycket opraktisk serie sjöar. Björken vilar fortfarande.

Glad Påsk!

Recept på äggfärgningen finns här.

******************************************************
IN ENGLISH:

This year winter has been stubbornly refusing to surrender for far too long in my opinion. But the last few days temperatures have risen rapidly and the snow is now meltning fast. The major roads are already mostly dry. The small street that leads from my flat to the birch I’m following this year has however, not surprisingly, turned into a very inconvenient series of lakes. The birch is still dormant.

Happy Easter!

******************************************************

Fotot är taget den 8 april 2023.

Im following a treeKolla även in andra trädföljare på The Squirrelbasket (internationellt).

2 reaktioner till “Björken i april”

  1. You have such long winters!
    Hopefully the slush will have disappeared by next month and the birch will start to show signs of life.
    All the best 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *