Bokbloggsjerka

Bokbloggsjerkan på Annikas litteratur- och kulturblogg ställer denna helg frågan ”vad ska du göra i påsk?”. Tja, jag är så klart glad över att vara ledig, men jag har inte haft några särskilda påsktraditioner sedan jag var barn. Så jag tänkte passa på att läsa ut några av de många halvvägs lästa böcker som ligger utspridda lite här och där hemma hos mig. Dessutom blir det, som sagt, tema bokrecensioner här på bloggen. Kanske köper jag lite påskliljor och färgar några ägg, bara för att göra något påskaktigt…

5 reaktioner till “Bokbloggsjerka”

  1. Jag har inte heller några traditioner, så mannen fick ta med sig ungarna till svärmor och fläska på med traditioner, medan jag såsat runt med katterna hemma. Men jag har läst alldeles för lite i helgen, en klar miss…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *