Bloggar jag läser

Även om jag, som de flesta bloggare, håller koll på hur många som tittar in på den här sidan läser jag själv sällan andras bloggar direkt på webben. Istället använder jag en flödesläsare. Den flödesläsare jag använder heter Feedly och finns både som mobilapp och på webben.

Tänkte jag skulle fortsätta vad som har blivit en nyårstradition här på bloggen och ge lite cred till de bloggar som jag för närvarande läser i Feedly. Listan har inte förändrats särskilt mycket sedan förra året.

Foto

Bildliga Betraktelser
Birgittas bilder
Cecilia Bergmans blogg
Det sa klick
Kerstins naturbilder
Kristinas bilder
Marie K
Mats Wilhelm
Mitt fönster mot skogen
Anna Ulmestrand Photo
ZooBorns
BioFoto på Fotosidan

Livsstil

Fjällripans blogg
The Fourth Continent
Travels with the Blonde Coyote

Vetenskap

Aardvarchaeology
Ett sötare blod
In the Company of Plants and Rocks
Magma Cum Laude
PhD Comics
The Last Word On Nothing

Karriär och arbetsmarknad

Naturvetarbloggen

Bekanta

spela fela
Tuesday’s Adventures

Förutom alla dessa följer jag även bloggen Kulturmiljö vid Norrbottens Museum, men den läser jag faktiskt inte i Feedly utan direkt i webläsaren eftersom deras rss-flöde inte fungerar så bra i Feedly.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *