Annons för UNICEF: Julklappar som räddar barns liv

Inget barn önskar sig vaccin, en varm filt eller vattenreningstabletter i julklapp, men om man flytt från sitt hem och lever under fruktansvärda förhållanden är det vad man måste ha för att överleva. Den här julen är 30 miljoner barn på flykt. Därför vill jag tipsa om att du kan köpa julklappar i UNICEF:s gåvoshop. Alla saker skickas till de barn som behöver dem mest, till exempel barn på flykt. Du själv får ett fint gåvobevis, tryckt eller digitalt, att ge bort i julklapp.

julklapp_katastrofpaketPå julklappslistan i år finns till exempel nötkräm mot undernäring, vinterkläder till barn och ett katastrofpaket. Gå in och köp julklappar som räddar barns liv på unicef.se/gavoshop.

***
Det här inlägget är obetald reklam för UNICEF Sverige.
Denna blogg ingår i UNICEF:s bloggnätverk ”Bloggare för varje unge”.

bloggare-varenda-unge-200-150-flicka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *