Julkonsert – Världens jul!

Jag älskar att sjunga. Helst då tillsammans med andra.

Sjunger sedan i höstas i en för mig ny kör. Denna kör har den stora fördelen att den övar inom gångavstånd från min bostad i Uppsala istället för på diverse platser i Stockholm som min gamla kör gjorde. Intressant nog är min nya kör, Eriksbergskören, en av de få körer jag sjungit i som jag inte själv har varit med och startat upp. Den har funnits länge.

Efter att i många år ha sjungit folkmusik på gehör med en hel del inslag av improvisation och jammande blev det en tvär omställning att återgå till att sjunga klassiska körarrangemang efter noter. Men det är skoj det också.

Och som alla körer med (eller utan) självaktning har vi så klart en julkonsert som du och alla andra är välkomna till.

Julkonsert – Världens jul!
Jazzsångerskan Sani Gamedze och Eriksbergskören under ledning av Martin Svensson
Eriksbergskören, Sång
Sani Gamedze, Sång
Mattias Åström, Piano, Bas
Magnus Peterson, Bas, Flöjt
Daniel Olsson, Trummor​

Söndag 21 december 2014 kl 18.00 i Eriksbergskyrkan, Uppsala
Fri entré. Kollekt.

141221 Världens jul EB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.