Brrr

Jag älskar min bostad, men den har en jättestor nackdel. Den är nästan alltid svinkall. Hyresvärden envisas med att temperaturen ska mätas i ögonhöjd mitt i lägenheten. Där är temperaturen just nu 18 grader.

Temperaturen i min lägenhet idag.
Temperaturen i min lägenhet idag, enligt hyresvärdens termometer.

Under vinterhalvåret brukar temperaturen ligga mellan 16 och 18 grader, vilket inte når upp till de 20 grader som utlovats. Under termometern, där ju resten av mig vistas, är det ännu kallare. Dessutom drar det kall luft från fönstren. Jag har framfört samma klagomål till värden varje år sedan jag flyttade in. Varje år lovar de att fixa problemet, och varje år händer ingenting. Jag fortsätter att frysa, och jag avskyr att frysa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *