Hipp hipp hurra!

Idag firar bloggen 1-månadsjubileum!

Hittills har det mesta gått bra. Antalet besökare till min sida har ökat markant sedan jag lade till en blogg, och trots att bloggen är så ny verkar den redan ha några regelbundna läsare. Hej på er! Hoppas ni fortsätter titta förbi.

Detta är det 55:e blogginlägget, vilket ger ett genomsnitt av nästan 2 inlägg om dagen under den första månaden. Visserligen är inläggen av väldigt olika längd, men det är ändå ganska mycket. Uppenbarligen har mitt uppdämda behov av att skriva varit större än jag insett. Det lär nog vara ett tag till tror jag.

Jag fick tyvärr till slut ge upp på att använda det WordPress-tema jag egentligen ville ha, för jag lyckades inte bli av med den automatiska och felaktiga avstavningen i det temat, men det får räknas som ett mindre problem. Webbhotellets server har tyvärr legat nere några gånger på sistone. Det har sällan hänt under de drygt 5 år jag använt samma webbhotell, så förhoppningsvis är det är ett tillfälligt problem.

Var lite ringrostig i början när det gäller att skriva på svenska, för det har blivit mycket engelska de senaste 10-15 åren, men nu går det bättre. Och jag får bara fler och fler idéer om saker att skriva om…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *